Image
Υποχρεωτικό
Υποχρεωτικό
Θεόδωρος Βαρζάκας
Εισαγωγή στις αρχές του ποιοτικού ελέγχου τροφίμων
Θεωρίες ποιότητας
Ποιοτικά χαρακτηριστικά τροφίμων - Συντελεστές ποιότητας
Εισαγωγή στο στατιστικό έλεγχο ποιότητας τροφίμων
Ανάλυση δεδομένων και δειγματοληψία - Σχέδια δειγματοληψίας τροφίμων
Στατιστικός έλεγχος ποιότητας τροφίμων με τη χρήση των διαγραμμάτων ελέγχου
Ανάλυση ικανότητας παραγωγικής διαδικασίας τροφίμων
Επίλυση προβλημάτων ποιοτικού ελέγχου τροφίμων και βελτίωσης ποιότητας